ZONDER WINSTOOGMERK VERZORGEN WIJ DE GEHELE UITVAART.

MEDE DOOR ONZE UITSTEKENDE DIENSTVERLENING

KIEZEN VEEL INWONERS VAN WAPENVELD VOOR ONZE UITVAARTVERENIGING.

Bij een overlijden zijn er plotseling vele vragen die op u af komen en tal van praktische zaken die geregeld moeten worden. Uitvaartvereniging “De Laatste Eer” doet er alles aan om u hierbij zo goed mogelijk van dienst te zijn. De vele jaren ervaring bieden u de tijd en ruimte om te rouwen, terwijl de “De Laatste Eer” er alles aan doet u te ontlasten. 

De administratie met de verzekeringsmaatschappij, alle formaliteiten, zoals aangifte bij de burgerlijke stand, afspraken voor een kerkelijke plechtigheid, muzikale wensen bij de uitvaart. Het verzorgen van rouwdrukwerk, gebruik van auto’s, en plaatsing van advertenties en dankbetuigingen. Dit is slechts een kleine greep uit de zaken waarmee “De Laatste Eer” u tot dienst kan zijn. 

Gevoel voor stijl en een flexibele houding ten opzichte van uw wensen, staan hoog in het vaandel van “De Laatste Eer”.

Het is belangrijk om tijdig voorzorgsmaatregelen te treffen voor een uitvaart. Dan weet u zeker dat alles verloopt zoals u dat wilt. Uw wensen vastleggen kan b.v. in een wilsbeschikking. Hiermee kunt u mogelijke nabestaanden ontlasten voor wat betreft de uitvoering. Wij helpen u hier graag bij. 

Klik hier om  de wilsbeschikking via onze site uit te printen voor invulling. 

Opbaren 

U kunt kiezen uit een aantal mogelijkheden om de overledene op te baren.  

Klik hier voor meer informatie over de diverse mogelijkheden van opbaren. 

Klachtenprocedure 

Als bestuur vinden wij het belangrijk, dat een uitvaart goed verloopt. Maar als het niet naar wens is, kan men de klachtenprocedure volgen. Klik hier voor meer informatie over deze procedure.